A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи м.Бахмут"
Донецька область, Україна

Раннє втручання 2021

  Участь команди з раннього втручання у тренінгу

Завершився  4 модуль тренінга з підготовки команд з раннього втручання  (команди з міст: Краматорськ, Маріуполь, Бахмут, Первомайській, Сєверодонецьк, Рубіжне, Троїцьк, Сіверськ, Соледар, Дружківка)

   Всі учасники змогли особисто познайомитись з кожним членом команди та з роботою своїх колег в РВ. Кожна команда зробила презентацію, поділилася своїми успіхами, труднощами, що існують на цей момент, висловила ідеї по їх вирішенню. Було дуже цікаво й корисно почути та побачити досвід команд з різних міст.

  В програмі тренінга різноманітні активності: знайомство з посібником для фахівців «Рекомендовані практики в ранньому втручанні», знайомство зі скринінгом ASQ,  обговорення розвитку  маленьких дітей та багато іншого. Навчання ще продовжується . Попереду на команди чекають супервізії-навчання на особистому професійному досвіді під супроводом тренера.

    Підготовка команд проходить в  рамках проекту «Розвиток потенціалу професіоналів та батьків задля захисту інтересів та впровадження послуги раннього втручання», впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Німецького уряду та Німецького банку розвитку.  

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора