A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи м.Бахмут"
Донецька область, Україна

3 грудня – міжнародний день інвалідів

Дата: 03.12.2021 10:18
Кількість переглядів: 131

Рівні можливості для всіх

3 грудня –

міжнародний день інвалідів

 

          Багато батьків думають: вже з моєю дитиною нічого страшного статися не може. Так, бувають неприємності, але вони десь далеко, з незнайомими людьми, адже у нас усе має бути добре.

Але... біда не вибирає...

Це важка праця ростити та виховувати хвору дитину.

Головне – з самого початку не потрібно залишатися віч-на-віч з бідою. Сховатися у жалості до себе – найпростіше. Треба шукати тих, хто зрозуміє тебе. Завжди поряд є люди, які підтримають – родичі, друзі, нові знайомі – лікарі та такі ж як Ви – батьки дітей із таким самим захворюванням.

Якби не їхня підтримка – було б набагато важче. Спочатку – одна з найстрашніших обставин – повне незнання про хворобу дитини. Тому, в першу чергу, треба вивчити захворювання дитини – можливостей це зробити зараз дуже багато. Якщо усвідомлення того що «це не тимчасово, а на все життя» надто важко психологічно, необхідно звернутися до психолога, нічого ганебного у тому немає. Ні батьки, ні діти не винні у тому, що сталося.

Головне для сімей, де є дитина-інвалід, – не здаватися.

І дай Боже, щоб знайшлися у них і мужність, і сили, і помічники, і залізна воля, і любов до дітей, яка, як відомо, рухає континенти.

       З нагоди Міжнародного дня інвалідів КНП «Центр реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи м. Бахмут» відвідали представники Бахмутської районної ради Донецької області в особі голови Кіщенко Світлани Іванівни та керуючої справами виконавчого апарату Герасимової Лариси Сергіївни.

            Усі малюки отримали від гостей корисні, солодкі подарунки.

Дякуємо за небайдужість та приємні моменти!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора