A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи м.Бахмут"
Донецька область, Україна

АКЦІЯ "Здорові немовлята" в КНП

 

Центр реабілітації долучається до Тижня безпеки дорожнього руху

Для привернення уваги суспільства до проблем дорожньо-транспортного травматизму в країні, з 15 по 21 листопада 2021 року в Україні відбудеться ІІ етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху. Детальну інформацію щодо проведення Тижня можна буде дізнаватися із наступних джерел:

10:51 16.11.2021

Гуманітарна допомога Комунальному некомерційному підприємству

 Адміністрація Комунального некомерційного підприємства «ЦРДОУНС м. Бахмут»  висловлює подяку Благодійній організації «Міжнародний благодійний фонд «Руки друзів» за надання гуманітарної допомоги (візок для прибирання з приладдям та рідке мило) загальною вартістю 21378,00 грн

09:00 15.11.2021

Комунальне некомерційне підприємство долучається до ознайомлення з "Довідником безбар`єрності"

Посадові особи та керівники структурних підрозділів Комунального некомерційного підприємства ознайомилися з «Довідником безбар`єрності», який покликаний зафіксувати нові норми безбар`єрної мови та стати гідом з коректного спілкування.

08:37 12.11.2021

Участь у семінарі працівників КНП

07 жовтня 2021 року головним державним інспектором відділу нагляду північно-західного напрямку управління нагляду в промисловості та на об’єктах підвищеної небезпеки Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Чалим С.В. був проведений семінар з питань охорони праці в КНП «Центр реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи м. Бахмут». В семінарі прийняли участь працівники Центру. 

16:18 07.10.2021

Гуманітарна допомога Центру

             В рамках Проекту «Швидке реагування на надзвичайну ситуацію для підтримки медичних установ Донецької та Луганської областей для запобігання та контролю COVID-19» за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF) Центр отримав гуманітарну допомогу у вигляді засобів гігієни та побутової хімії.

13:59 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора